Liellopa gaļas enčiladas

Apollo
17 komentāri

Nepieciešams (4 porcijām):

Liellopa gaļas enčiladas

Foto: detroitstylz, CC BY-NC 2.0

  • 4 kukurūzas tortiljas
  • 2 sarkanie sīpoli, smalki sagriezti
  • 300 grami liellopa maltās gaļas
  • 300 grami rīvēta siera
  • 200 grami konservētu sarkano pupiņu
  • 200 grami tomātu pastas
  • 100 grami skābā krējuma
  • loki, smalki sagriezti
  • enčiladas garšvielas
  • olīveļļa

Pagatavošana:

Uz pannas lej olīveļļu un apcep tajā sīpolus, liellopa malto gaļu un sarkanās pupiņas. Kad gaļa kļuvusi brūna, pievieno enčiladas garšvielu un cep vēl divas minūtes.

Pievieno pusi tomātu pastas un pusi rīvētā siera. Visu kopā samaisa un nedaudz pasautē.

Uz katras tortiljas liek virsū gaļas maisījumu, saritina to uz liek cepamajā traukā. Pa virsu satītām tortiljām smērē atlikušo tomātu pastu pārber atlikušo sieru un lokiem. Visu kopā cep cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes.

Kad gatavs, pasniedz ar aukstu skābo krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

29.03.2017
Ienākt apollo.lv