Liellopu gaļa kā pie romiešiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Liellopu gaļa kā pie romiešiem

Foto: povarenok.ru

700 g liellopu gaļas
3 tomāti
250 g šampinjonu
sāls
eļļa cepšanai
ēdamkarote kečupa
200 ml 10% krējuma
pipari
timiāns

Pagatavošana:

Gaļu sagriež sloksnītēs un labi apcep eļļā. Tomātiem novelk mizu, sagriež, sēnes sagriež lielos gabalos. Tomātus un sēnes liek pie gaļas. Visu pārlej ar mērci, kas gatavota no krējuma, kečupa, sāls, pipariem un timiāna. Pannai uzliek vāku un uz mazas uguns sautē līdz gatavībai. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv