Liellopu gaļa meksikāņu gaumē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
500 g liellopu gaļas
300 g sarkano pupiņu
3 sīpoli
3 tomāti
2 daiviņas ķiploka
4 ēdamkarotes tomātu pastas
čili pipars (var izmantot čili mērci)
sāls
melnie pipari
eļļa cepšanai
zaļumi pēc izvēles

duncan

duncan

Foto: CC Licence

Pagatavošana:

Pupiņas novāra, saglabā šķidrumu, kur pupiņas vārītas. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, cep eļļā kopā ar sagrieztiem sīpoliem, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apceptajai gaļai pieliek sagrieztus tomātus, ķiplokus, čili, pupiņas, tomātu pastu, pārlej ar šķidrumu, kas palicis no pupiņu vārīšanas (ja nepieciešams, pielej ūdeni) tā, lai nosedz gaļu un pupiņas. Pasautē vēl 15 minūtes, pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar kukurūzas čipsiem vai grauzdētu maizi. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

17.10.2017
Ienākt apollo.lv