Mājās cepta «Kristīne»

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Mājās cepta «Kristīne»

Foto: Apollo arhīvs

1 kārtai:

2 olu baltumi
50 g miltu
190 g cukura
110 g mandeļu vai riekstu
šķipsniņa sāls
0,5 g citronskābes

Pagatavošana:

Olu baltumus kopā ar pusi cukura saputo stingrās putās. Putošanas laikā pievieno sāli un citronskābi. Tad masā iemaisa atlikušo cukuru, apgrauzdētas un samaltas mandeles vai riekstus un miltus. Cep 150 grādu temperatūrā. 

Izcep divas vai trīs kārtas, starp tām smērē skābu ievārījumu un putukrējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.08.2017
Ienākt apollo.lv