Makaroni ar konservētiem tomātiem un vodku

Apollo
58 komentāri

Nepieciešams:

Makaroni ar konservētiem tomātiem un vodku

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 800 grami konservētu, mizotu tomātu
  • 100 grami svaigu bazilika lapu
  • sāls un pipari
  • 50 grami vodkas
  • 450 grami makaronu
  • 450 grami saldā krējuma
  • rīvēts siers

Pagatavošana:

Lielā pannā ar olīveļļu uz vidēji lielas uguns apcep ķiploka daiviņas. Pievieno tomātus, tos «saplēšot» ar koka lāpstiņu. Iemaisa bazilika lapas, sāli, piparus un sautē apmēram 15 minūtes. Pievieno vodku un turpina sautēt.

Tikmēr lielā katlā ar verdošu un sālīti ūdeni liek vārīties makaronus. Vāra apmēram 10 minūtes.

Mērcei pievieno saldo krējumu un turpina sautēt vēl 10 minūtes. Sajauc kopā ar vārītiem makaroniem.

Pasniedzot pārkaisa sarīvētu sieru.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

18.12.2017
Ienākt apollo.lv