Marinēta siļķe ar asumiņu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/ethorson/

500 g sālītas siļķes
2 sīpoli
melnie pipari
1 čilī pipars
75 ml 9% etiķa
2 ēdamkarotes tomātu pastas
100 ml augu eļļas
ēdamkarote cukura

Pagatavošana:

Siļķi notīra, izņem asakas, sagriež gabaliņos. Sīpolu sagriež pusapļos, čilī sakapā smalki. Traukā kārtām liek siļķi un sīpolus. Etiķi, tomātu pastu, cukuru, čilī, melnos piparus, eļļu sajauc kopā, pārlej pāri siļķei.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv