Marinēti kabači

Apollo
21 komentārs

Nepieciešams:

Marinēti kabači

Foto: Vida Press

  • 1 kilograms kabaču
  • 700 mililitri ūdens
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 tējkarotes cukura
  • 4 tējkarotes sāls
  • 4 tējkarotes etiķa esences
  • 50 grami diļļu
  • 5 melnie pipari
  • 5 smaržīgie pipari

Pagatavošana:

Kabačus sagriež apaļās ripās un kopā ar dillēm kārto burkās. Bet klāt piparus.

Ūdeni liek vārīties. Kad tas kļuvis verdošs, tam ber klāt sāli, cukuru un pielej etiķa esenci.

Marinādi lej pāri kabačiem un pakarsē 5-10 minūtes. Aizvāko.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv