Marinēti ķiploki ar bieti

Apollo
1 komentārs

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/melkon/

http://www.flickr.com/photos/melkon/

Foto:http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

ķiploki
galda biete
dilles
melnie pipari

Marinādei:

uz 1 l ūdens:
2 ēdamkarotes sāls
2 ēdamkarotes cukura
100 ml 9% etiķa

Pagatavošana:

Marinēšanai izvēlieties nelielas burciņas. Ķiploka daiviņas notīra. Burciņā liek bietes ripiņu, dilles, melno piparu graudus. Marinādi uzvāra, karstu pārlej ķiplokiem, aizvāko, sasedz ar vairākkārt pārlocītu frotē dvieli. Pēc 12 stundām liek pagrabā.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.10.2017
Ienākt apollo.lv