Mārtiņš Sirmais iesaka: Ķirbja sēklu, riekstu un rozīņu cepumi Attēlu galerija

Apollo
9 komentāri

Ja pēc svētkiem vēlies sevi palutināt ar gardiem našķiem, uzcep ķirbja sēklu un rozīņu cepumus.

Mārtiņš Sirmais iesaka: Ķirbja sēklu, riekstu un rozīņu cepumi 3 attēli Atvērt

Foto: www.pobarenok.ru

Tam nepieciešami 100 grami miltu, sauja rozīņu, sauja lazdu riekstu, sauja ķirbju sēklu, 200 gramu cukura, 100 gramu rapšu eļļas, 1 tējkarote kanēļa, 1 tējkarote cepamā pulvera, 70 gramu auzu pārslu, sāls. Ņem divas bļodas. Vienā samaisi visas sausās sastāvdaļas, savukārt otrā mitrās. Tad abas savieno un maisi, līdz izveidojas cepumu mīklas masa. Ļauj tai pāris stundu pastāvēt ledusskapī.

Pēc tam ieklāj pannā cepampapīru un ar ēdamkaroti veido cepumus vēlamajā formā un lielumā. Cep 180 grādos – pēc 15 minūtēm cepumi būs gatavi!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv