Mazsālīta forele Ziemassvētku galdam

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Mazsālīta forele Ziemassvētku galdam

Foto: www.povarenok.ru

forele (1 kg)
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote cukura
pipari
ēdamkarote konjaka

Pagatavošana:

Notīrītu foreli apslaka ar konjaku un bagātīgi iesmērē ar sāls un cukura maisījumu, apber ar pipariem un noliek traukā zem sloga aukstumā.

Pēc 10 stundām (vai no rīta, ja vakarā sagatavota) foreli izņem no trauka, kur būs radusies sula, sagriež, apslaka ar citrona sulu un pasniedz.

Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

20.11.2017
Ienākt apollo.lv