Mazsālīti gurķīši ar dillēm un ķiploku

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/dave_fisher/

http://www.flickr.com/photos/dave_fisher/

Foto: CC Licence

1 kg gurķu
ķiploks
1 ēdamkarote sāls
1 tējkarote cukura
dilles

Pagatavošana:

Gurķiem nogriež galus, dilles sasmalcina. Ķiplokus sasmalcina (ķiploku daudzumu izvēlieties pēc patikas). Plastmasas maisiņā ieliek gurķus, dilles, sāli un cukuru, sakrata un atstāj aukstumā 24 stundas.

Gurķus var sālīt arī bļodā, sajaukt ar garšvielām un atstāt aukstumā. Lielākus gurķus var sagriezt.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

03.08.2015
Ienākt apollo.lv