Mazsālīti gurķīši ar dillēm un ķiploku

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/dave_fisher/

http://www.flickr.com/photos/dave_fisher/

Foto: CC Licence

1 kg gurķu
ķiploks
1 ēdamkarote sāls
1 tējkarote cukura
dilles

Pagatavošana:

Gurķiem nogriež galus, dilles sasmalcina. Ķiplokus sasmalcina (ķiploku daudzumu izvēlieties pēc patikas). Plastmasas maisiņā ieliek gurķus, dilles, sāli un cukuru, sakrata un atstāj aukstumā 24 stundas.

Gurķus var sālīt arī bļodā, sajaukt ar garšvielām un atstāt aukstumā. Lielākus gurķus var sagriezt.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

25

2014. gada 25. jūlijs

Vārda dienas

Jēkabs, ŽaklīnaDžeims, Žaklina, Žaklīne, Žaks, Jākubs, Jakubs, Jakovs, Jakobs, Jakobīna, Jaceks, Džims, Džemss, Džems, Džemma, Džema, Džeimss, Orida

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +20 ℃
Skaidrs

Vējš: 2 m/s

Saule lec: 05:10
Saule riet: 21:50
Dienas ilgums: 16:40

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

25.07.2014
Ienākt apollo.lv