Mazsālīti gurķīši ar dillēm un ķiploku

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://www.flickr.com/photos/dave_fisher/

http://www.flickr.com/photos/dave_fisher/

Foto: CC Licence

1 kg gurķu
ķiploks
1 ēdamkarote sāls
1 tējkarote cukura
dilles

Pagatavošana:

Gurķiem nogriež galus, dilles sasmalcina. Ķiplokus sasmalcina (ķiploku daudzumu izvēlieties pēc patikas). Plastmasas maisiņā ieliek gurķus, dilles, sāli un cukuru, sakrata un atstāj aukstumā 24 stundas.

Gurķus var sālīt arī bļodā, sajaukt ar garšvielām un atstāt aukstumā. Lielākus gurķus var sagriezt.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

02

2014. gada 2. septembris

Vārda dienas

Lizete, Elīza, ZeteElisa, Sančo, Savina, Savita, Uzbete, Zeta, Zetiņa, Līzete, Lizeta, Elise, Eliss, Eliza, Elize, Elīsa, Elīss, Lizabete, Lizbete, Lizelote, Elīze

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz +16 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 06:28
Saule riet: 20:17
Dienas ilgums: 13:49

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

02.09.2014
Ienākt apollo.lv