Mazsālīti gurķīši

Apollo
0 komentāru

Sastāvdaļas:
Gurķi, nelieli
Sālījums - 2 ēdamkarotes sāls uz vienu litru ūdens
Ķiploki
Dilles, ar visiem ziediem
Mārrutku lapas vai sakne
Upeņu lapas

cc licensed flickr photo shared by La Grande Farmers' Market

cc licensed flickr photo shared by La Grande Farmers' Market

Foto: CC Licence

Pagatavošana:
Gurķīšus nomazgā, sapilda burkā, pa starpām liekot garšaugus.
Katlā uzvāra ūdeni (no piepildītās burkas puse tilpuma būs sālījums), pieber sāli un uzvāra. Pēc 5 minūtēm pārlej gurķiem. Liek siltā vietā, lai ieskābst.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.10.2017
Ienākt apollo.lv