Melleņu keksiņi

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

danalipar

danalipar

Foto: CC Licence

1 glāze mannas
1 glāze miltu
1 glāze cukura
3 olas
1 glāze skābā krējuma
1 tējkarote cepampulvera
1 glāze melleņu

Pagatavošana:

Skābajā krējumā iejauc cepampulveri, tad ieber cukuru, pa vienai iesit olas, pieliek miltus un mannu, beigās iemaisa mellenes. Mīklu atstāj uz 30 minūtēm. Mīklu keksa formiņās pilda divas trešdaļas no tilpuma, cep 200 grādos. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Reklāma

Valūtu kursi

01.07.2015
Ienākt apollo.lv