Menca kokosriekstu piena mērcē ar šampinjoniem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Menca kokosriekstu piena mērcē ar šampinjoniem

Foto: «Apollo»

menca
300 g šampinjonu
500 g kokosriekstu piena
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Mencu sagriež gabalos un apcep eļļā, sāla, piparo. Izceptos gabaliņus saliek siltumizturīgā traukā.

Šampinjonus pārgriež uz pusēm vai četrās daļās, apcep, beigās pārlej ar kokosriekstu pienu. Šampinjonu/kokosriekstu mērci pārlej pāri zivīm, liek cepeškrāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.11.2017
Ienākt apollo.lv