Neparastā kondensētā piena kūka

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Neparastā kondensētā piena kūka

Foto: Ekrāna uzņēmums

3 olas
glāze cukura
paciņa cepampulvera
glāze kefīra
vaniļas cukurs
2 glāzes miltu
100 g sviesta
kārba kondensētā piena bez cukura
kārba kondensētā piena ar cukuru

Pagatavošana:

Sviestu saputo ar cukuru, pamazām pievieno olas un kefīru, vaniļas cukuru un cepampulveri, beigās pieliek miltus. Gatavo mīklu liek ietaukotā pannā. Mīklai jābūt apmēram 4 cm biezumā. Cep 200 grādos līdz virsiņa brūna un mīkla nelīp pie kociņa - apmēram 20 minūtes.

Pilnīgi atdzisušu kūku pārlej ar kondensēto pienu maisījumu un atstāj uz 3 stundām «sadraudzēties». Pasniedz ar putukrējumu un zemeņu masu vai ēd tāpat. Lai labi garšo!


Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.11.2017
Ienākt apollo.lv