Okroška ar kefīru

Apollo
21 komentārs

Nepieciešams:

Okroška ar kefīru

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 3 gurķi
  • 3 vārītas olas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 200 grami redīsu
  • 3 glāzes kefīra 
  • 1 glāze vārīta, atdzesēta ūdens
  • 200 grami liesas vārītas gaļas
  • loki
  • dilles
  • pētersīļi
  • sāls, pipari

Pagatavošana: 

Gabaliņos sagriež kartupeli, gurķus, redīsus, gaļu un olas. Sasmalcina zaļumus.

Sagatavotās sastāvdaļas ber lielā bļodā. Pārlej pāri kefīru un ūdeni. Visu kārtīgi samaisa.

Pārkaisa zaļumus. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

21.11.2017
Ienākt apollo.lv