Okroška

Apollo
21 komentārs

Nepieciešams:

Okroška

Foto: http://www.flickr.com/photos/zemskov/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

2,5 l maizes kvasa
3 olas
200 g liesas vārītas gaļas
2 gurķi
loki
dilles
sāls
sinepes
100 g skāba krējuma

Pagatavošana:

Gurķus sagriež, sajauc ar smalki sagrieztiem zaļumiem, pieliek nedaudz sāls un atstāj uz brīdi, lai veidojas sula.

Gaļu un  vārītas olas sagriež. Krējumam pieliek ēdamkaroti sinepju, sāli un arī nedaudz cukura pēc garšas. Kvasā iemaisa krējuma maisījumu, pieliek gaļu, olas un zaļumus.

Vārītas gaļas vietā var izmantot desu vai cepeša gaļu.

Ja vēlas, zupai var pievienot vārītus kartupeļus un redīsus.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

20.11.2017
Ienākt apollo.lv