Paģiru soļanka

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

  • 50 g sviesta
  • 300 g zivju konservu tomātu mērcē
  • 2 sīpoli
  • 3 sālīti gurķi
  • 5 tomāti
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapas
  • karijs

 

Pagatavošana:

Sīki sagrieztus sīpolus katliņā apcep sviestā.

Pievieno sagrieztus gurķus, nedaudz pasautē.

Pievieno zivju konservus, garšvielas un sagrieztus tomātus. Tomātus pirms griešanas aplej ar karstu ūdeni un novelk mizu.

Aplej ar vārošu ūdeni, līdz zupa ir pietiekami bieza, vārīt uz mazas liesmas 8 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

19.10.2017
Ienākt apollo.lv