Pavasarīgie lapu salāti ar āboliem un zilo sieru

Apollo
9 komentāri

Nepieciešams (4 porcijām):

Pavasarīgie lapu salāti ar āboliem un zilo sieru

Foto: Panthermedia/Scanpix

  • 100 mililitri olīveļļas
  • 1 tējkarote sarkanvīna etiķa
  • 1 tējkarote Dižonas sinepes
  • 1/2 tējkarotes brūnā cukura
  • sāls un pipari
  • 2 āboli
  • 1 sauja valriekstu
  • 200 grami salātu maisījuma
  • 200 grami zilā siera

Pagatavošana:

Lai pagatavotu mērci, lielā traukā olīveļļu sajauc kopā ar sarkanvīna etiķi, sinepēm un cukuru. Pievieno sāli un piparus.

Ābolus sagriež šķēlītēs. Kopā ar valriekstiem un salātu maisījumu pievieno mērcei un kārtīgi apmaisa. Pāri ber kubiciņos sagrieztu zilo sieru.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

18.10.2017
Ienākt apollo.lv