Piena zupa ar ābolu klimpām

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Ūdeni un pienu ņem attiecībā 1:1.
Sāls, cukurs un skābs krējums — pēc garšas.

Pagatavošana:

Sagatavo klimpas — no pusglāzes piena, vienas olas, 100–200 g ābolu, 100 g vārītu, samaltu kartupeļu un miltu tik, cik stingras klimpas saimniece vēlas. Olu ar pienu sakuļ, pievieno rīvētu ābolu, samaltus kartupeļus, sāli, cukuru, miltus.

Visu labi sakuļ un ar karoti verdošā ūdens un piena šķidrumā ielaiž nelielas klimpiņas. Vāra, līdz tās uzpeld. Pievieno sāli, cukuru un skābu krējumu.

Piena zupa ar ābolu klimpām

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

17.10.2017
Ienākt apollo.lv