Pikantie sēņu plācenīši Attēlu galerija

Apollo
14 komentāri

Nepieciešams:

Pikantie sēņu plācenīši 2 attēli Atvērt

Foto: http://www.flickr.com/photos/timtom/

300 g vārītu sēņu
3 olas
1 sīpols
3 ēdamkarotes skāba krējuma
3 ēdamkarotes miltu
2-3 ķiploka daiviņas
pipari
sāls
zaļumi
eļļa

Pagatavošana:

Vārītas sēnes notecina un sagriež gabaliņos. Var izmantot nomērcētas sālītas sēnes.

Sīpolus sasmalcina un apcep eļļā. Sagrieztas sēnes sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, saceptu sīpolu, olām, miltiem, sasmalcinātiem zaļumiem, miltiem un skābo krējumu. Masu sāla un piparo.

Sakarsētā eļļā cep nelielus plācenīšus. Cepšanas laikā var uzlikt vāku. Ēd siltus ar dažādām piedevām.

Šo recepti lasītājiem piedāvā «Fiskars». «Fiskaram» ir liela pieredze nažu kalšanā, tagad var nopirkt viņu ražoto īpašo sēņu nazīti ar slotiņu - sēņu griešanai un tīrīšanai.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

04.09.2015
Ienākt apollo.lv