Pildīta vistiņa

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Pildīta vistiņa

Foto: www.povarenok.ru

vista
200 g žāvētu melno plūmju
100 g žāvētu aprikožu
200 g žāvētu dateļu (bez kauliņiem)
glāze baltvīna
5 ēdamkarotes olīveļas
pipari
sāls

Pagatavošana:

Žāvētos augļus aplej ar baltvīnu uz pusstundu, lai augļi «piedzerās». Vistiņu nosusina, iesmērē ar olīveļļu, sāla, piparo gan no iekšpuses, gan ārpuses (varat izmantot garšvielas pēc izvēles), tad vistiņā pilda žāvētos augļus.
Vistu liek cepamtraukā, spārniņus ieliec uz iekšu, piespiežot pie vistas, lai neapdeg (var aptīt ar foliju), vistu pārlej ar vīnu, kas palicis pāri no augļiem un olīveļu, ja palikusi pāri. Liek cepties 180 grādos uz 45 minūtēm. Cepšanas laikā pāris reizes pārlejiet vistiņu ar cepšanas laikā radušos sulu. Pasniedz ar dārzeņiem. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

22.08.2017
Ienākt apollo.lv