Piparkūku kakao ar dedzinātiem zefīriem

Apollo
13 komentāri

Nepieciešams:

Piparkūku kakao ar dedzinātiem zefīriem

Foto: Publicitātes foto

  • Kakao – 4 ēdamk.
  • Ūdens – 200 ml
  • Brūnais cukurs – 3 ēdamk.
  • Piens – 400 ml
  • Salds krējums – 200 ml
  • Piparkūkas (samaltas) – 1 sauja
  • Zefīrs – 4 pusītes

Pagatavošana:

  1. Uzvāri ūdeni un sajauc kopā ar kakao un 1 ēdamkaroti cukura
  2. Sakarsē pienu, pievieno 1 ēdamkaroti cukura
  3. Viegli uzputo saldo krējumu ar 1 ēdamkaroti cukura
  4. Ja tev mājās ir brulē krēma deglis, tad apdedzini zefīrus, tā, lai tie kļūst mīkstāki un gardāki. Tāpat zefīrus var apdedzināt arī cepeškrāsnī - sakarsē to līdz 200 grādiem grila režīmā, liec apdedzināties uz 2 līdz 5 minūtēm
  5. Krūzē lej kakao, tad pienu un putotu krējumu
  6. Pārber ar piparkūku drumstalām un virsū liec zefīrus

Aikāgaršo ideja! Ja esi kafijas cienītājs, tad lielisks saldinātājs pie tās būs zefīrs, kā rezultātā nebūs nepieciešams piens, bet dzēriens izdosies lielisks.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Ienākt apollo.lv