Piparkūku – krējuma kūka ar avenēm Attēlu galerija

Apollo
35 komentāri

Šī piparkūku – krējuma kūka ar avenēm, šajā ziemas sezonā ir izpelnījusies lielu uzmanību starp maniem radiņiem un draugiem! Tā ir ļoti ātri pagatavojama un lieliski garšo. Viņa jums noderēs, ja gribat palutināt savus mīļos Ziemassvētkos vai vienkārši ikdienā.

Sastāvdaļas:

  • Piparkūkas 300g
  • Sviests 150g
  • Saldētas avenes 150g
  • Olas 3 gab.
  • Cukurs 2/3 glāzes
  • Skābs krējums 400 ml

Pagatavošana

  1. Sadrupiniet piparkūkas blenderī. Sablendēto masu sajauciet ar izkausētu sviestu un gatavo masu ieklājiet cepamajā traukā.
  2. Saputo olas un cukuru.
  3. Masai pievieno skābo krējumu. Visu sajauc viendabīgā masā.
  4. Virsū piparkūku masai kārto saldētās avenes.
  5. Gatavo masu lej uz kūkas pamatnes.
  6. Kūku cep 180 grādos, 50 min. Ja pamaniet, ka kūkas augša paliek brūna, apsedziet to ar cepamo papīru.
  7. Obligāti atļaut kūkai atdzist!
  8. Kūkas izcilo garšu ieteicams baudīt nākamajā rītā!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Ienākt apollo.lv