Piparota cūkgaļa ķīniešu gaumē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Piparota cūkgaļa ķīniešu gaumē

Foto: No arhīva

1 kg cūkgaļas, labāk kakla gabals
3 sausi čili pipari
4 ēdamkarotes medus
1 tējkarote kanēļa
6 krustnagliņas
1/4 tējkarotes muskatrieksta
2 ēdamkarotes sojas mērces
3 ēdamkarotes plūmju vīna
 
Pagatavošana:

Cūkgaļu nomazgā, nosusina, sagriež 1 cm biezās šķēlēs.

Piestā sasmalcina garšvielas, pielej vīnu, sojas mērci un medu. Katru gaļas gabalu apviļā marinādē un atstāj ledusskapī uz stundu. Tad cep uz grila četras minūtes no katras puses. Pasniedz ar lapu salātiem, tomātiem un maizi.

Šādi var gatavot arī liellopu gaļu un vistu. Gaļu var cept arī cepeškrāšnī, bet tad to labāk tikai apslacīt ar marinādi. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

17.12.2017
Ienākt apollo.lv