Pistāciju konfektes

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Pistāciju konfektes

Foto: RIMI

300 g marcipāna masas (var izmantot marcipāna batoniņus)
75 g sasmalcinātu pistāciju
4 ēdamkarotes ruma
500 g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

Marcipāna masu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem un pievieno rumu. Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. No marcipāna masas izveido frikadelēm līdzīgas bumbiņas, iemērc izkausētajā šokolādē un apvārta sasmalcinātos pistāciju riekstos. Novieto ledusskapī uz pāris stundām.

Recepte tapusi sadarbībā ar RIMI.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

18.10.2017
Ienākt apollo.lv