Plūmju – persiku marmelāde

Apollo
1 komentārs

Sastāvdaļas:

Plūmju – persiku marmelāde

Foto: «Dansukker»

500 g plūmes
500 kg persiki
200 ml ūdens
2 zariņi svaiga rozmarīna
500 ml Dansukker ievārījuma cukurs

Pagatavošana:/>/>



Sajauciet augļus. Pievienojiet augļiem ūdeni un rozmarīnu, un vāriet visu sastāvu katlā 10 minūtes.

Pievienojiet ievārījuma cukuru un vāriet vēl 5 minūtes.
Noņemiet katlu no uguns un kārtīgi atbrīvojiet ievārījumu no putām. Iepildiet ievārījumu siltās, tīrās burkās. Noslēdziet tās. Uzglabājiet vēsā vietā./> />/>/>

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.08.2017
Ienākt apollo.lv