Portobello pica

Apollo
18 komentāri

Nepieciešams: 

Portobello pica

Foto: Pica Rīga

  • 200 grami picas mīklas
  • 3 lielas portobello sēnes
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 200 grami Itālijas saldā desa šķēlēs
  • 10 vīnogu tomātu
  • 1/2 ēdamkarotes skābā krējuma 
  • 1/2 glāze sasmalcinātu vai saplēstu bazilika lapu
  • 1/2 tase sasmalcināta parmezāna siera
  • šķipsniņa sāls un svaigi malti melnie pipari 

Pagatavošana:

Izrullē picas mīklu 30 centimetru diametrā, uz tās uzsmērē skābo krējumu. Uz picas izkārto šķēlēs sagrieztas Portobello sēnes, Itālijas saldo desu un vīnogu tomātus.

Liek picu krāsnī cepties 300 grādu temperatūrā uz 7 minūtēm. Kad noteiktais laiks pagājis, svarīgi pārliecināties, ka picas maliņa un apakša izcepusies zeltaini brūna, tad izņem picu no cepeškrāsns. 

Pāri pārber parmezānu un sasmalcinātu baziliku. 

Nupat durvis vaļā vēris pirmais restorāns «Pica Rīga» (Rīgā, Strēlnieku ielā 1A), kas apmeklētājiem piedāvās tādas eksotiskas picas kā pica ar strausa un brieža gaļu, kā arī pica no melnas mīklas. Svinot restorāna atklāšanu, «Pica Rīga» pavāri piedāvā «Portobello» picas recepti, ko ikviens var pagatavot mājās kādā drēgnākā rudens vakarā, kad laikapstākļi nevilina doties ārpus mājām. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv