Puķukāposts ar malto gaļu krējuma mērcē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

500 g maltās gaļas
dilles
loki
sāls
pipari
puķukāposts
saldais krējums

Pagatavošana:

Malto gaļu apcep uz pannas, pieliek sāli un piparus. Puķukāpostu novāra sālsūdenī, sadala un pieliek maltajai gaļai, apcep. Pārlej ar saldo krējumu, pasautē. Gatavu bagātīgi pārkaisa ar dillēm un lokiem.

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

Foto: CC Licence

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

21

2014. gada 21. oktobris

Vārda dienas

Urzula, SeverīnsUršule, Uršula, Ursula, Taīda, Taisija, Taisa, Taida, Severjans, Severīna, Severins

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies
Rīga pašreiz +11 ℃
Apmācies

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:10
Saule riet: 18:06
Dienas ilgums: 9:56

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

21.10.2014
Ienākt apollo.lv