Puķukāposts ar malto gaļu krējuma mērcē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

500 g maltās gaļas
dilles
loki
sāls
pipari
puķukāposts
saldais krējums

Pagatavošana:

Malto gaļu apcep uz pannas, pieliek sāli un piparus. Puķukāpostu novāra sālsūdenī, sadala un pieliek maltajai gaļai, apcep. Pārlej ar saldo krējumu, pasautē. Gatavu bagātīgi pārkaisa ar dillēm un lokiem.

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

Foto: CC Licence

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

22

2014. gada 22. jūlijs

Vārda dienas

Marina, Marika, MarijaMirjāma, Mirjana, Mirjama, Mārika, Marjama, Marīna, Marī

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Mazmākoņains
Rīga pašreiz +26 ℃
Mazmākoņains

Vējš: 3 m/s

Saule lec: 05:04
Saule riet: 21:55
Dienas ilgums: 16:51

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

22.07.2014
Ienākt apollo.lv