Puķukāposts ar malto gaļu krējuma mērcē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

500 g maltās gaļas
dilles
loki
sāls
pipari
puķukāposts
saldais krējums

Pagatavošana:

Malto gaļu apcep uz pannas, pieliek sāli un piparus. Puķukāpostu novāra sālsūdenī, sadala un pieliek maltajai gaļai, apcep. Pārlej ar saldo krējumu, pasautē. Gatavu bagātīgi pārkaisa ar dillēm un lokiem.

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

Foto: CC Licence

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

19

2014. gada 19. decembris

Vārda dienas

Lelde, SarmisAlena, Alereins, Alēna, Lelda, Jordisa

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels lietus
Rīga pašreiz +3 ℃
Apmācies, neliels lietus

Vējš: 6 m/s

Saule lec: 08:58
Saule riet: 15:42
Dienas ilgums: 6:44

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

19.12.2014
Ienākt apollo.lv