Pupiņu un maltās gaļas sacepums

Apollo
11 komentāri

Nepieciešams:

Pupiņu un maltās gaļas sacepums

Foto: www.povarenok.ru

250 g sausu pupiņu
500 g tomātu
2 lieli sīpoli
1 čilī pipars
2 paprikas
500 g maltās gaļas
3 daiviņas ķiploka
sāls
pipari

Pagatavošana:

Pupiņas izmērcē, izvāra sālsūdenī. Tomātus blanšē, noņem mizu. Tomātus, sīpolus, papriku sagriež ripiņās. Ķiploku un čilī piparu sasmalcina. Cepamtraukā kārto kārtām tomātus, sīpolus, papriku, pupiņas, gaļu - kārtas atkārto. Kārtas sāla, piparo, uzkaisa čilī un nedaudz ķiploka.  Traukam uzliek vāku, cep 190 grādos 40 minūtes. Pasniedz ar lavašu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

Valūtu kursi

28.03.2015
Ienākt apollo.lv