Rabarberu granita

Apollo
14 komentāri

Rabarberu laiks ir pašā plaukumā - tomēr šo recepti labāk iegaumēt kādam svinību vakaram!

Rabarberu granita

Foto: http://www.flickr.com/photos/progoddess/

Sastāvdaļas:

  • 1 rabarbera kāts, sasmalcināts
  • pusotra glāze ūdens
  • 3/4 glāzes cukura
  • 1 ēdamkarote degvīna

Gatavojam!

Rabarberus liek nelielā katliņā, pievieno cukuru un ūdeni un karsē līdz vārīšanās temperatūrai.

Masu izkāš un lej mērtraukā. Tad pievieno aukstu ūdeni - līdz šķidrums ir divu glāžu daudzumā. Pievieno degvīnu.

Iegūto kokteili lej traukā un liek saldētavā. Saldē līdz tas ir gandrīz galīgi sasalis (1-2 stundas). 

Pirms pasniegšanas masu «uzirdina», lai tā veido ledus gabaliņu masu!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv