Rabarberu rausis ar karameļu garšu

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Kitchen Wench

Kitchen Wench

Foto: CC Licence

2 glāzes miltu
1 glāze cukura + 3 ēdamkarotes
1 glāze kefīra
3 olas
1 ēdamkarote cepampulvera
1 ēdamkarote vaniļas cukura
200 ml saldā krējuma
rabarberi

Pagatavošana:

Kefīrā iejauc cpampulveri, vaniļas cukuru, cukuru, olas. Visu sajauc, līdz cukurs izšķīdis. Masai pieliek miltus, sajauc mīklu.

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos.

Mīklu liek ietaukotā formā (25 cm), pa virsu kaisa rabarberus tā, lai nosedz mīklu. Rabarberus pārkaisa ar cukuru.

Cep 190 grādos apmēram 30 minūtes . Gatavību pārbauda ar kociņu. Gatavu kūku pārlej ar saldo krējumu (var izmantot kondensēto pienu bez cukura). Pārlietu kūku vēl dažas minūtes ieliek cepeškrāsnī, lai krējums iegūtu karameles garšu.

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

01

2015. gada 1. februāris

Vārda dienas

Brigita, Indars, Indra, IndrisBirgita, Briāna, Bridžita, Brita, Inda

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels sniegs
Rīga pašreiz 0 ℃
Apmācies, neliels sniegs

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:22
Saule riet: 16:52
Dienas ilgums: 8:30

Valūtu kursi

01.02.2015
Ienākt apollo.lv