Rabarberu sambuks

Apollo
1 komentārs

Nepieciešams:

optimal tweezers

optimal tweezers

Foto: CC Licence

5 olas
200 g cukura
500 g rabarberu
vaniļas cukurs

Pagatavošana:

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā, pielej pavisam nedaudz ūdens un sautē mīkstus. Gatavus rabarberus atdzesē.

Olu baltumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru stingrās putās. Saputotajiem baltumiem pieliek rabarberus, saputo kopā.

No olu dzeltenumiem pagatavo vaniļas mērci, ar ko pasniegt sambuku.

 

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Receptes

Vairāk

eKlase

28

2015. gada 28. janvāris

Vārda dienas

Kārlis, SpodrisBianka, Čariijs, Čarita, Čarlzs, Karels, Karolis, Karols

Laika ziņas

Vairāk
Mākoņains
Rīga pašreiz −1 ℃
Mākoņains

Vējš: 4 m/s

Saule lec: 08:29
Saule riet: 16:43
Dienas ilgums: 8:14

Valūtu kursi

28.01.2015
Ienākt apollo.lv