Rabarberu šerbets

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

  • 250 g rabarberu,
  • 50 g cukura,
  • 1/2 gl. ūdens,
  • 200 g krējuma saldējuma,
  • 400 g zemeņu dzēriena,
  • vaniļas ekstrakts.

 

Pagatavošana:

Nomizotus rabarberus sagriež mazos gabaliņos, pievieno cukuru, ūdeni, savāra biezenī, izberž caur sietu, pieliek vaniļas ekstraktu un atdzesē.

Katrā glāzē liek 50 g rabarberu masas, tad 50 g krējuma saldējuma, pielej 100 g zemeņu dzēriena. Pasniedz ar salmiņu (vēlams melhiora salmiņš ar karotīti galā).

Rabarberu šerbets

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

21.10.2017
Ienākt apollo.lv