Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Klimpām:
300 g biezpiena
100 g miltu
1 ola
100 g cukura
vaniļas cukurs
šķipsniņa sāls

Zupai:
rabarberi
cukurs
kanēļa standziņa

Pagatavošana:

Biezpienu samīca ar olu, cukuru, vaniļas cukuru, miltiem un šķipsniņu sāls. Verdošā ūdenī liek klimpas, kad tās uzpeld, izņem no ūdens.

Rabarberus sagriež, liek ūdenī, pieliek kanēļu standziņu, vāra gatavus. Vārīšanas beigās pieliek cukuru pēc garšas. Atdzisušā zupā liek klimpas, pasniedz.

http://www.flickr.com/photos/ripzip/

http://www.flickr.com/photos/ripzip/

Foto: CC Licence

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. oktobris

Vārda dienas

Dainis, Dainida, DainaJevlampija, Deimons, Deimonds, Dainors, Dainīte, Dainita, Dainārs, Dainarts, Dainars, Daimons, Daimonds, Daimona

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz −2 ℃
Skaidrs

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:14
Saule riet: 18:01
Dienas ilgums: 9:47

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.10.2014
Ienākt apollo.lv