Rauši ar biezpienu brokastīm

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Rauši ar biezpienu brokastīm

Foto: www.povarenok.ru

Mīklai:
100 g sviesta
glāze verdoša ūdens
milti

Pildījumam:
600–700 g biezpiena
loki, dilles, pētersīļi
sāls
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sviestu sagriež gabaliņos, aplej ar verdošu ūdeni, apmaisa un maisot ieber miltus. Kad mīkla paliek cietāka, to izņem no trauka un mīca uz galda, līdz veidojas pastingra mīkla. Visu mīklu sadala apmēram 13 gabalos un, paberot apakšā miltus, izrullē ļoti plānus plāceņus.

Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem zaļumiem, pievieno sāli. Uz izrullētā plāceņa vienas malas biezpiena pildījumu liek bagātīgi, otru pusi pārloka pāri, lai izveidotos pusmēneši. Malas saspiež kopā un vēl nospiež ar dakšiņu, lai mīkla saliptu kopā un veidotos raksts.

Uz sakarsētas pannas uzlej nedaudz augu eļļas un plāceņus cep gaiši zeltainus no abām pusēm.

Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.08.2017
Ienākt apollo.lv