Reņģu veltnīšu sacepums

Apollo
5 komentāri

Nepieciešams:

Reņģu veltnīšu sacepums

Foto: bluepoppy6, CC BY-NC 2.0

1 kg svaigu reņģu
200 ml 10% saldā krējuma
3 tomāti
4 ēdamkrotes rīvmaizes
2 ēdamkarotes mārrutku
sāls
pipari
2 olas

Pagatvošana:

Reņģes iztīra, izņem asakas. Reņģes satin veltnīšos. Tomātus sagriež ripiņās. Krējumu sajauc ar olām, sāli, pipariem, mārrutkiem.

Cepamtraukā pamīšus kārto reņģu veltnīšus un tomātu šķēles. Pārlej ar krējuma mērci, pārkaisa ar rīvmaizi. Cep 200 grādos 25 minūtes. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.09.2017
Ienākt apollo.lv