Risoto ar jūras veltēm

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Risoto ar jūras veltēm

Foto: whatscookingamerica

250 g jūras velšu
2 glāzes vistas buljona
4 ēd.k. sviesta
3 ēd.k. sasmalcinātu sīpolu
2/3 glāzes rīsu
1 lauru lapa
1 čili
2 ēd.k. rīvēta parmezāna
sāls
pipari

Pagatavošana:

3 ēdamkarotes sviesta izkausē atbilstoši lielā katlā. Pievieno sīpolus un viegli apcep. Pievieno rīsus, maisa, kamēr rīsi iesūc taukus, pievieno lauru lapu un sagrieztu čili. Tad lēnām pievieno buljonu, pielejot trešdaļu glāzes buljona, maisot, kamēr rīsi buljonu iesūc, un tādā veidā pievieno nākamās buljona porcijas. Vāra maisot vēl apmēram 20–25 minūtes. Piecas minūtes pirms rīsi gatavi, pievieno jūras veltes. Vārīšanas beigās pievieno atlikušo sviestu, sāli un piparus. Pasniedzot apkaisa ar parmezānu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Jaunākais no izklaides

Vairāk

Valūtu kursi

21.10.2017
Ienākt apollo.lv