Rupjmaizes rika ar medu un pikanto Latvijas bekonu

Apollo
11 komentāri

Tuvojas 18. novembris – diena, kad Latvija svin savu 95. dzimšanas dienu, kas valsts iedzīvotājos raisa īpašu patriotisma un lepnuma sajūtu. Lai  svētkus aizvadītu pacilātās un ģimeniskās izjūtās, mums ir vērts pacensties klāt arī svētku galdu, kas simbolizētu un īpaši izceltu notikuma nozīmi. Par godu valsts svētkiem restorāna «Tex-Mex» šefpavārs Kristaps Viesturs iesaka:

Rupjmaizes rika ar medu un pikanto Latvijas bekonu

Foto:Publicitātes foto

Rupjmaizes rika ar medu un pikanto Latvijas bekonu 

Nepieciešams:

  • 4 šķēles rupjmaizes
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 200 g kūpinātas cūkgaļas krūtiņas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • dilles – pēc garšas
  • pētersīļi – pēc garšas
  • melnie pipari – pēc garšas
  • marinēti hallapenjo pipari

Pagatavošana:

Rupjmaizes šķēles sagriež nelielos gabalos, pārsmērē ar medu. Kūpinātu cūkgaļas krūtiņu samaļ gaļas maļamajā mašīnā, pievieno sakapātas dilles, pētersīļus, ķiploka daiviņu un melnos piparus. Masu rūpīgi samaisa un smērē pa virsu maizītēm. Dekorē ar hallapenjo pipariem un sakapātiem zaļumiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

26.03.2017
Ienākt apollo.lv