Rupjmaizes sacepums ar āboliem un skābo krējumu

Apollo
16 komentāri

Nepieciešams:

Šādu sacepumu var gatavot porciju trauciņos un pasniegt ar saldējumu

Šādu sacepumu var gatavot porciju trauciņos un pasniegt ar saldējumu

Foto: http://www.flickr.com/photos/patruby/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

300 g rupjmaizes
500 g ābolu
kanēlis
100 g sviesta
200 g skābā krējuma
100 g cukura

Pagatavošana:

Rupjmaizi sagriež mazos gabaliņos.

Ābolus mizo, sagriež šķēlītēs. Krēumam pieliek cukuru un kanēli.

Cepamtraukā liek ābolus, tad maizi, tad krējumu un sviesta gabaliņus, atkal ābolus utt. Tā turpina, līdz trauks pilns.

Cep 180 grādos 30 minūtes. Atdzesētu pasniedz ar pienu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv