Sacepts kartupeļu biezenis

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Foto: http://www.flickr.com/photos/ulteriorepicure/

1 kg kartupeļu
1 glāze piena
50 g sviesta
4 olas
ķiploks
zaļumi
sāls
rīvmaize

Pagatavošana:

Izvāra kartupeļus, nokāš, samīca. Putrai pielej uzkarsētu pienu, pieliek sviestu  (atstāj 1 karoti)  sāli, izspiestu ķiploku, olu dzeltenumus.  Visas sastāvdaļas liek norādītajā secībā, kārtīgi samaisot putru. Olu baltumus saputo stingrās putās, iemaisa padzisušā biezputrā. Cepamtrauku iesmērē ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi, liek biezputru. Cep 200 grādos 20 minūtes, līdz virsiņa brūna.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

01

2015. gada 1. februāris

Vārda dienas

Brigita, Indars, Indra, IndrisBirgita, Briāna, Bridžita, Brita, Inda

Laika ziņas

Vairāk
Apmācies, neliels sniegs
Rīga pašreiz 0 ℃
Apmācies, neliels sniegs

Vējš: 5 m/s

Saule lec: 08:22
Saule riet: 16:52
Dienas ilgums: 8:30

Valūtu kursi

01.02.2015
Ienākt apollo.lv