Šampinjoni ar paipalu olām

Apollo
20 komentāri

Aristokrātiska uzkoda!

Šampinjoni ar paipalu olām

Foto: USDAgov, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams:

  • Šampinjoni – 10 gab. (pēc iespējas lielāki)
  • Paipalu olas – 10 gab.
  • Cietais siers – 40 g
  • Sviests – 100 g
  • Ķiploks – 1 daiviņa
  • Krējums – 1 ēdamkarote
  • Zaļumi – pēc izvēles
  • Sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

Nomazgājiet sēnes un rūpīgi ar nazi nomizojiet. Kājiņas sakapājiet un apcepiet augu eļļā kopā ar saspiestu ķiploku. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus, krējumu, sautējiet vēl pāris minūtes.

Izkausējiet sviestu un apmērcējiet tajā katru cepurīti, bet pēc tam izkārtojiet tās ar sviestu ieziestā cepamtraukā.

Katrā no cepurītēm ielieciet nedaudz pildījuma, pārkaisiet ar sarīvētu sieru un uzsitiet pa virsu paipalu olu. Uzberiet sāli un piparus.

Lieciet iepriekš uzsildītā cepešrāsnī un cepiet 20 minūtes 160 grādos. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns pārkaisiet ar sakapātiem zaļumiem. 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.04.2017
Ienākt apollo.lv