Saulē kaltētu tomātu pesto

Apollo
6 komentāri

Nepieciešams:

Saulē kaltētu tomātu pesto

Foto: Vida Press

  • 150 grami saulē kaltētu tomātu
  • 70 grami ciedru riekstu
  • 2 ķiploka daiviņas, saspiestas
  • 100 grami olīveļļas
  • 70 grami smalki rīvēta Parmas siera
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Tomātus, ciedru riekstus un ķiplokus liek blenderī vai virtuves kombainā un blendē visu līdz masa kļūst viendabīga.

Kamēr motors vēl strādā, lēni lej klāt olīveļļu. Visu kopā sablendē.

Masu pārliek bļodā. Pievieno Parmas sieru, sāli un piparus. Visu kopā kārtīgi samaisa.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

27.06.2017
Ienākt apollo.lv