Sautēta vistas gaļa

Apollo
6 komentāri

Nepieciešams:

Sautēta vistas gaļa

Foto: http://www.flickr.com/photos/58819758@N00/409 http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

1 vista
2 citroni
4 tomāti
pētersīļu zaļumi
2 paprikas
1 sīpols
sāls
pipari
1 ēdamkarote miltu
50 g sviesta

Pagatavošana:

Vistu sadala gabaliņos. Citronu sagriež šķēlēs, pieliek sāli un piparus, sasmalcinātus sīpolus. Šajā marinādē liek vistas gabaliņus, atstāj uz stundu. Tad vistas gabaliņus apcep sviestā brūnus, liek katliņā, pielej ūdeni vai buljonu, pieliek gabaliņos sagrieztus tomātus (var noņemt mizu), sagrieztu papriku, zaļumus, sāli un piparus. Visu sautē, līdz vista mīksta.

Šķidrumam, kurā sautējās vista, pieliek miltus, iebiezina mērci. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.11.2017
Ienākt apollo.lv