Sēņu un vistas žuljēns

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Sēņu un vistas žuljēns

Foto: Ekrāna uzņēmums

200 g šampinjonu
2 vistas filejas
50 g cietā siera
1 sīpols
200 ml saldā krējuma
1 tējkarote miltu
sāls
pipari
sviests
1 ola

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, apcep sviestā. Šampinjonus sagriež, apcep, sajauc ar gaļu. Sīpolu sagriež smalki, apcep sviestā, piejauc gaļai.  Mazos trauciņos liek gaļu, sīpolu un sēnes. Uz pannas sakarsē miltus, pieliek krējumu, pavāra, pieliek sāli un piparus. Krējuma mērcei piejauc olu un pārlej gaļai. Sieru sarīvē, pārkaisa žuljēnam. Cep 175 grādos, līdz siers nedaudz brūns.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Valūtu kursi

02.08.2015
Ienākt apollo.lv