Skābētu gurķu un žāvētas gaļas zupa

Apollo
31 komentārs

Aukstā laikā garšos lieliski

Skābētu gurķu un žāvētas gaļas zupa

Foto: stu_spivack, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams:

  • glāze putraimu (grūbu)
  • 2 burkāni
  • 4 kartupeļi
  • sīpols
  • 200g žāvētas gaļas
  • 4 skābēti gurķi
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapa
  • zaļumi
  • skābs krējums

Pagatavošana:

Mērcētus putraimus aplej ar aukstu ūdeni, liek vārīties.

Gaļu sagriež gabaliņos, apcep kopā ar smalki sagrieztu sīpolu.

Kartupeļus, gurķus sagriež standziņās, burkānus sarīvē.

Kad putraimi pavārījušies, pieliek saceptos sīpolus un gaļu, kartupeļus, burkānus, lauru lapu, piparus, vāra, līdz kartupeļu mīksti.

Beigās zupā liek zaļumus un gurķus. Ja nepieciešams, zupai pievieno arī gurķu sulu, pieliek sāli.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

25.09.2017
Ienākt apollo.lv