Šokolādes kūka ar lazdu riekstiem

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:
4 olas
1 glāze cukura
0,5 tējkarotes sodas
0,5 tējkarotes citronu sulas
2 glāzes miltu
3 ēdamkarotes kakao
0,5 glāzes lazdu riekstu
100 ml stipras kafijas
1 ēdamkarote konjaka
200 g rūgtās šokolādes
1 kārba kondensētā piena ar cukuru
250 g sviesta

Šokolādes kūka ar lazdu riekstiem

Foto: www.povarenok.ru

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, sodu, citrona sulu, kakao, beigās pieliek miltus un nedaudz sasmalcinātus lazdu riekstus (atstāj tortes apkaisīšanai). Mīklu sadala trijās daļās, cep ietaukotā, ar cepampapīru izklātā formā 180 grādos gatavu.

Krēmam izkausē šokolādi, pieliek kondensēto pienu, saputo kopā ar sviestu.

Kafijai pielej konjaku, atdzisušas tortes kārtas pārlej ar kafiju, tad sasmērē ar krēmu un apkaisa ar riekstiem. Lai labi garšo!

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

19.08.2017
Ienākt apollo.lv