Šokolādes un auzu pārslu cepumi

Apollo
15 komentāri

Nepieciešams:

Šokolādes un auzu pārslu cepumi

Foto: valeehill, CC BY-ND 2.0

  • 100 grami sviesta
  • 400 grami smalkā cukura
  • 100 ml piena
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 100 grami krēmīga zemesriekstu sviesta
  • 2 tējkarotes vaniļas
  • 600 grami ātri vārāmās auzu pārslas

Pagatavošana:

Sviestu, cukuru, pienu un kakao pulveri liek kastrolītī un vāra apmēram vienu minūti.

Iemaisa zemesriekstu sviestu, vaniļu un auzu pārslas.

Vēlamajā formā kārto uz cepamā papīra. Ļauj atdzist 10-15 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

23.09.2017
Ienākt apollo.lv