Sulīgas gaļas bumbiņas barbekjū mērcē

Apollo
16 komentāri

Nepieciešams:

Sulīgas gaļas bumbiņas barbekjū mērcē

Foto: stevendepolo, CC BY-SA 2.0

  • 900 grami liellopa maltā gaļa
  • 300 grami rīvmaizes
  • 50 grami sagrieztu sīpolu
  • 100 grami piena
  • 1 1/2 tējkarotes sāls
  • 2 olas
  • barbekjū mērce

Pagatavošana:

Liek sildīties cepeškrāsni uz 190 grādiem.

Lielā bļodā liek malto gaļu, rīvmaizi, sīpolus, olas. Lej klāt pienu un pārkaisa ar sāli. Visu kopā kārtīgi samaisa un pa vienai sāk veidot gaļas bumbiņas.

Gaļas bumbiņas kārto cepamajā traukā un cep apmēram 25-30 minūtes. Pārlej pāri barbekjū mērci un cep vēl 35 minūtes.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

27.05.2017
Ienākt apollo.lv