Svaigu tomātu zupa

Apollo
18 komentāri

Nepieciešams:

Svaigu tomātu zupa

Foto: lu_lu, CC BY-NC 2.0

  • 800 grami tomātu
  • 1/2 neliela sīpola
  • 4 krustnagliņas
  • 400 mililitri vistas buljona
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 tējkarotes cukura

Pagatavošana:

Katlā ber gabaliņos sagrieztus tomātus, sagrieztus sīpolus, krustnagliņas un pielej vistas buljonu. Vāra uz vidēji lielas uguns apmēram 20 minūtes. 

Katlu noņem no plīts un ar rokas blenderi sablendē.

Citā katlā uz vidēji lielas uguns liek sviestu un izkausē. Iemaisa miltus un vāra pāris minūtes.

Sviesta masai pievieno vienu kausiņu tomātu maisījuma un kārtīgi samaisa līdz masa kļūst viendabīga. 

Masu pievieno tomātu maisījuma un kārtīgi samaisa. Pievieno garšvielas.

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

 

Valūtu kursi

24.11.2017
Ienākt apollo.lv